De pop-up café wordt een plek waar mensen niet alleen kunnen genieten van heerlijke, ambachtelijke lekkernijen en een goede kop koffie, maar waar ook verbinding ontstaat—een ontmoetingsplek die de unieke identiteit van Centrumeiland viert. Met respect voor traditie, oog voor innovatie, en een liefde voor lokale samenwerking wil ik een duurzame en inspirerende bijdrage leveren aan onze groeiende buurt. Het idee is om pop-up cafe te draaien vrijdag of zaterdag- 2 tot 4 keer per maand.
Mijn naam is Natalia, ik ben architect met een passie voor patisserie, waarin ik mijn liefde voor design combineer met een visie voor heerlijke seizoensgebonden lekkernijen. Mijn liefde voor bakken begon al op jonge leeftijd; mijn grootmoeder was chef-kok, en zij inspireerde me om met smaak en ambacht aan de slag te gaan.
Als een van de eerste bewoners van Centrumeiland heeft de buurt een speciale plek in mijn hart. Mijn zoontje gaat hier naar school en door de maanden heen heb ik veel andere ouders leren kennen die, net als ik, al lange tijd verlangen naar een fijne plek voor goede koffie, taart en brood op het eiland. Zo ontstond het idee voor een pop-up café.
Pop- up café heeft als doel om mensen samen te brengen. Naast het serveren van koffie en gebakjes die aan verschillende dieetwensen voldoen en traditionele lekkernijen in een moderne uitvoering, gaan we ook bakworkshops en verjaardagsevenementen met activiteiten voor kinderen organiseren. Mijn droom is om ook paar keer per maand diners voor volwassenen te dienen met andere opstandige chefs. Zo wordt het café meer dan alleen een koffiezaak—het wordt een levendig, gemeenschappelijk ontmoetingspunt.
Pop-up café zal een plek met warme sfeer worden voor zowel buurtbewoners als bezoekers. Door samen te werken met een lokale bakkerij, koffiebranderij en keramisten hoop ik het vakmanschap en de lokale bronnen te belichten en een unieke ervaring te bieden die de geest van Centrumeiland weerspiegelt.